E loaʻa iā US Navy T-45 ka mea hoʻomaʻamaʻa mokulele hou

Ua hoʻolaha ka US Naval Air Systems Command (NAVAIR) ua kau inoa ʻo ia i kahi ʻaelike me Cobham Mission Systems e hāʻawi iā ia i kahi concentrator naʻauao oxygen GGU-25 hou, e lilo ia i ʻāpana o ka hoʻonui ʻana o ka ʻōnaehana holoʻokoʻa o ka mokulele T-45 Goshawk. mea hoʻomaʻamaʻa.Hoʻolaha i ka lā 9 o Malaki.
Ua haʻi aku ʻo Asif Ahmed, ka luna hoʻomohala pāʻoihana o Cobham iā Avionics, ʻo ka GGU-25 kahi mana i hoʻonui ʻia o ka Cobham GGU-7 concentrator, a hāʻawi i ke kinoea hanu i hoʻonui ʻia i ka oxygen i ka mask o ka pilote ma ke ʻano he ʻāpana o ka ʻōnaehana ola o ka pilote.International ma ka leka uila.
"I nā makahiki he ʻumi i hala iho nei, ua hoʻomaikaʻi maikaʻi mākou i ka ʻenehana a me nā kūlana hoʻolālā o ka oxygen concentrators e kākoʻo hou i nā limahana hakakā a hōʻoia i ka nānā ʻana i ka manawa maoli o nā ʻikepili hakakā koʻikoʻi," Coham Mission Systems, Inc. Business Development and Strategy Senior Vice President Jason Ua ʻōlelo ʻo Apelquist (Jason Apelquist).He olelo."ʻOliʻoli loa mākou i ka hiki ke hāʻawi i kā mākou GGU-25 i kēia ʻauwaʻa.He mana hou ia o ka huahana kuʻuna GGU-7 ma ka T-45.ʻO kēia ka mea e hōʻoia ai e hiki i nā pailaka moana ke hanu piha ma lalo o nā kūlana āpau.”
ʻO GGU-25 kahi mana i hoʻonui ʻia o Cobham GGU-7, ʻo ia kekahi ʻāpana o ka ʻōnaehana ola ola o ka mea hoʻokele.Hāʻawi ia i ke kinoea hanu i hoʻonui ʻia i ka oxygen i ka mask o ka pilote ma o ka mea hoʻoponopono.(Cobham)
Ua ʻōlelo ʻo Ahmed e nānā pū ka ʻōnaehana a hoʻopaʻa i ka ʻikepili i ka mokulele i ka wā o ke aʻo ʻana.Hiki ke hāʻawi ʻia kēia ʻikepili i ka mea hoʻokele i ka wā o ka lele ʻana, a i ʻole hiki ke nānā ʻia ma hope o ka lele.Hiki ke hoʻohana ʻia kēia ʻikepili no ka hoʻoponopono ʻana i nā ʻāpana physiological unexplained (UPE) i ka lele.
ʻO ka UPE kahi maʻi physiological kanaka ʻino e hiki ai i nā pailaka ma nā ʻano mokulele like ʻole ke ʻike i ke kahe koko, oxygen, a i ʻole nā ​​​​hōʻailona ma muli o ka luhi e pili ana i ke ʻano o nā kūlana kūpono, e like me ka hypoxia (hypoxia i loko o ka lolo), hypocapnia (hoʻemi ka carbon. ) ) ʻO ke kalapona kalapona i loko o ke koko), hypercapnia (hoʻonui ka carbon dioxide i loko o ke koko) a i ʻole G-LOC (ka nalowale o ka ʻike ma muli o ka gravity).
I nā makahiki i hala iho nei, ua lilo ka hoʻohana ʻana i nā ʻano hana hou a me nā ʻenehana e hōʻemi i ka nui o nā UPE i ʻike ʻia e nā mea hoʻokele koa ma luna o nā mokulele fighter like ʻole, nā helikopa a me nā mokulele mikiona kūikawā i lilo i kumu nui o nā lālā pūʻali koa US.Ma ka lā 1 o Dekemaba, ua hoʻopuka ka National Military Aviation Safety Committee i kahi hōʻike 60-ʻaoʻao e nānā ana i nā kumu o ka UPE, nā hana i hala, a me ka hōʻiliʻili ʻikepili a me nā ʻano hōʻike no nā pilikia i hala.
Hoʻohana pū ʻia ka ʻenehana GGU-25 o Cobham i kāna concentrator SureSTREAM no nā ʻōnaehana mokulele ʻē aʻe.
Ua ʻōlelo ʻo Ahmed: "ʻO ka ʻenehana i hoʻohana ʻia ma GGU-25 ka like me ka mea i hoʻohana ʻia i ka concentrator SureSTREAM o Cobham, i hōʻoia ʻia a kau ʻia ma kahi kahua mokulele a hiki i kēia manawa.""He nui ka hoʻomohala ʻana o SureSTREAM i kēia manawa.Kūpono no nā kahua mokulele ʻē aʻe a e hoʻokomo ʻia i loko o nā lawelawe ākea i nā makahiki e hiki mai ana.


Ka manawa hoʻouna: Mar-11-2021